Current wishes...

Untitled #295

COMME DES GARÇONS PLAY T-SHIRT | MIU MIU SUNGLASSES | SOPHIE BILLE BRAHE RING | CHANEL BAG 

Jeg er i et rigtigt farvehumør, og drømmer for tiden om (blandt andet)  disse fire ting. Selvom jeg primært er til guldsmykker, har jeg for nyligt anskaffet mig en del sølvsmykker, som jeg faktisk er blevet ret glad for. Chanel tasken, som er alt for yndig i den lyserøde farve, måtte virkelig gerne flytte ind hos mig! Jeg har faktisk allerede købt én af tingene, kan I gætte hvad?

I'm in a colored mood, and I'm currently dreaming of  these four things. Although I am primarily golden-girl, I have recently developed a love for bright silver jewellery as well. I've actually already bought one of the things shown above.. Can you guess what?


5 comments:

Anonymous said...

Dejligt, at du er tilbage!!!!!

Anonymous said...

Er det trøjen du har fået købt dig? :-)
For den er virkelig fin!
Er dog også ret vild med solbrillerne!

//P
http://aandanimalcity.bloggersdelight.dk

carla | arrière said...

Dejligt at høre :)

carla | arrière said...

Det er det ikke... men skal nok få fat i den på et tidspunkt! :)

Anonymous said...

Mon ikke du har anskaffet dig de læks solbriller ? WANT !